Title Back Colour Keyoti Title Line Title Curve
Blue Box Top

Custom Data and Page Title not populated correctly on some pages - SearchUnit - Forum

Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Options
jkagerer
#1 Posted : Monday, October 22, 2018 10:11:49 PM
Rank: Member

Groups: Registered

Joined: 9/4/2014
Posts: 20
We are using Custom Data for our Search results and on some of the pages Keyoti is not finding both the page Title and the Keyoti_Search_Custom_Data meta tag. If I view the page source, both tags seem to be correctly populated within the head tag. Other pages in the site are getting indexed correctly, so I don't believe that it's an issue with the Plugin.dll

Any suggestions where to look?
Joe
Jim
#2 Posted : Monday, October 22, 2018 11:36:15 PM
Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered

Joined: 8/13/2004
Posts: 2,566
Location: Canada
My immediate thought would be; is the page HTML formatted properly? Also are the title and meta tags within the first 10,000 characters of the page code?

Make sure any entities are properly escaped, eg " instead of ".

Otherwise, I'd need to see the page and the plugin.

Best
Jim
-your feedback is helpful to other users, thank you!

Google+
jkagerer
#3 Posted : Tuesday, October 23, 2018 11:30:35 PM
Rank: Member

Groups: Registered

Joined: 9/4/2014
Posts: 20
Thank you Jim for your quick response

I took a step back, and indexed a specific page where I could debug while it was indexing and found our issue.
We had a special case for the keyoti user agent that wasn't obvious when browsing the site.
Joe
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.




About | Contact | Site Map | Privacy Policy

Copyright © 2002- Keyoti Inc.